Историята от Дупница, при която мъж открадна Тойота с две малки

...
Историята от Дупница, при която мъж открадна Тойота с две малки
Коментари Харесай

Мъжът, откраднал кола с две деца вътре, е настанен в специализирано заведение

Историята от Дупница, при която мъж " открадна " Тойота с две дребни деца вътре - на 4 и 1 година, приключи с хепиенд.

На полицията й е лишило към половин час да установи извършителя - 39-годишен, и да върне децата на майката, излиза наяве от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

" Майката спряла закратко, оставила децата вътре и без да заключва колата, влезнала закратко в аптека в центъра на Дупница. Минути след  това видяла, че автомобилът й се отдалечава ", пишат от Министерство на вътрешните работи.

Малките са открити, изоставени в региона на параклис край града. Те са в положително положение и са предадени на майката.

След къс престой в ареста мъжът е настанен в профилирано заведение. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Ето и цялото известие на полицията в оригинал:

В  резултат на подхванати професионални дейности, единствено за минути чиновници на РУ-Дупница задържаха 39-годишен мъж, откраднал лек автомобил с две деца

Децата са открити, изоставени в региона на параклис край града; Те са в положително положение и са предадени на майката

За по-малко от 30 минути  чиновници от РУ-Дупница обезвредиха и задържаха 39-годишния локален гражданин. Сигналът за незаконно лишен автомобил „ Тойота ", в който по това време са били две деца – на 4 и на 1 години, е подаден в полицията в 12.15 ч. Според данните, майката спряла за малко, оставила децата вътре и без да заключва колата, влезнала за малко в аптека в центъра на Дупница. Минути след  това видяла, че автомобилът й се отдалечава.

При подхванатите заградителни дейности придвижването на откраднатия автомобил било засечено в региона на кв. „ Бешика ", само че при насилственото прекъсване в него не били открити децата. В хода на последвалите незабавни издирвателни дейности,  служителите на реда ги разкрили изоставени в региона на параклиса „ Св. Спас " край Дупница в положително положение и невредими. Те са предадени на майката.

Мъжът, за който има данни, че е с психологичен проблем, е арестуван в полицейския арест, след което е настанен в профилирано заведение. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в РУ- Дупница, работата по което продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Кюстендил.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР